De nieuwste kringloopwinkel van regio Amersfoort

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag
Winkel: 10.00 – 17.30 uur
Brengpunt: 10.00 – 17.00 uur

Adres

Euroweg 23
Amersfoort
Bekijk op kaart

Meewerkend instructeur

Acht+ zoekt een allround meewerkend instructeur

  Als meewerkend instructeur ben je samen met je collega instructeurs verantwoordelijk voor het sorteren, testen, eventueel repareren en prijzen van de artikelen. Daarnaast zorg je ervoor dat de winkel goed wordt aangevuld, klanten worden geholpen en de winkel er top uitziet. Daarbij instrueer je mbo-studenten. Je werkt zelfstandig en in teamverband.

  Wie zoeken wij?

  Acht+ zoekt een meewerkend instructeur die trots is op haar/zijn werk. Je functioneert op mbo-niveau en hebt relevante praktijkervaring in de detailhandel of techniek. Je bent zelfstandig en energiek. Je communiceert gemakkelijk, hebt een natuurlijk overwicht en bent medeverantwoordelijk voor het creëren van een veilige leer-werkplek voor mbo-studenten. Je hebt een praktische en klantgerichte instelling, bent geduldig en weet grenzen te stellen. Je bent in het bezit van rijbewijs B(E).

  Wat bieden wij?

  Acht+ biedt een zelfstandige, uitdagende baan van 32 – 38 uur per week en een plezierige werksfeer. Acht+ volgt de arbeidsvoorwaarden van de Branchevereniging van Kringloopbedrijven Nederland.
  Als meewerkend instructeur word je ingeschaald in schaal E – BKN; € 1980,73 – € 2381,89, bij FT-dienstverband.
  Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die in Amersfoort of de directe omgeving wonen. Een opleiding tot instructeur hoort bij het inwerkprogramma.

  Ben jij een Acht+?

  We horen graag waarom! Stuur je motivatie en cv naar amersfoort@acht-plus.nl.

  Eerst meer info?