De avontuurlijkste kringloopwinkel van regio Amersfoort

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag
Winkel: 11.00 – 17.00 uur
Brengpunt: 11.00 – 17.00 uur

Adres

Euroweg 23
Amersfoort
Bekijk op kaart

Acht+ meerwarenhuis
is een kringloop warenhuis met een bijzonder concept.

Meerwarenhuis?

Acht+ ziet meerwaarde in mensen en producten.
Zo worden tweedehands artikelen ingezameld en opgepoetst voor een nieuw leven. Dit wordt gedaan door mbo-studenten, die zo meer waarde aan hun toekomst geven.
Daarom Acht+ Meerwarenhuis. Kringlopen met een plus dus.

Klantgerichtheid vinden wij belangrijk

Het hoort bij ons leerproces. Heeft u tips ter verbetering van onze service? Vertel het aan onze instructeurs, met uw tips kunnen wij ons blijven verbeteren.

Doel

Het doel van Acht+ is het bieden van een contextrijke leeromgeving voor studenten van MBO Amersfoort. Dit realiseert Acht+ door het inzamelen, sorteren, schoonmaken, upcyclen en verkopen van tweedehands artikelen.

Samenwerking met MBO Amersfoort

MBO Amersfoort wil haar Entreestudenten voor een deel in de praktijk opleiden. De ervaring leert dat dit goed bij hen past. MBO Amersfoort heeft diverse vormen van Onderwijs-in-bedrijf bedrijven. Stichting Acht+ Amersfoort is een van deze onderwijs-in-bedrijf vormen. MBO Amersfoort en stichting Acht+ Amersfoort hebben een langdurige samenwerkingsrelatie.

Partners

Naast MBO Amersfoort werkt Acht+ Meerwarenhuis graag samen met andere partners die dit onderwijs-in-bedrijf concept een warm hart toe dragen. Dit kan op velerlei manieren.
Samenwerkingspartners van stichting Acht+ Amersfoort zijn, bijvoorbeeld: